tisdag 3 maj 2011

löp-pina och pinnig pinne

Seven tycker det är tråkigt att löpa. WTF löptrosor liksom? Det var bättre förr, innan hon blev pensionär, för då kunde det hända att hon fick umgås med sirila gentlemen (moehehe kolla på adlibris) och ha lite rajtantajtan. Men inte nu längre. Förra året t ex. Seven tjuvhöll sig och prickade in löpet på långbälingsveckan. Man behöver ju inte direkt vara Einstein för att räkna ut att hon tänkt sig lite swiiit löööv med sin älskling Pigge. Vad stackars Seven missat att räkna ut var att alla mattarna bevakade henne som en hökflock. Booooring. Så eftersom vi lär oss av misstagen så är det löptajm nu, i god tid före bälingsemester, så att det åtminstone blir lite spring-och-lek för henne med Pigge-darling :-)



Den här lilla kompisen kom knallande helt kavat på skrivbordet i måndags morse. Förmodligen kommen från något av postorderäggen från i höstas. Hade h*n varit en vanlig pinne borde h*n inte överlevt promenaden från den stora insektsburen.



Benen är som en tredjedels sytråd i tjocklek. Hela kroppen är smalare än en vuxen pinnes antenner. Verkligen tiny. Och allt som är tillräckligt smått är gulligt.




själv är jag typ 180 cm och 80 kg, do the math, liksom. Hehe :-)




Och apropå pina. På Harbos juvelsmycke (aka harbomacken) måste man ange en maxgräns när man tankar. Jag högg i med 700, för jag ville fylla tanken.




- epic fail -


2 kommentarer:

Sanna sa...

men vad hände. pumpade pumpen ut för 700 så de vällde över eller? fattar inte :(

Hon Solo sa...

@ Sanna: Det räckte ju för ¤?&#"¤ inte... fattades väl typ 5 liter eller nåt. Det är dürt med bensin!