onsdag 23 september 2009

Misnia???



Alltså, vad är "Misnia"?

Om det möjligen skulle framgå av sammanhanget, men sammanhanget eventuellt inte framgår, så är föreställer fotot interiören, sedd genom ett av fönstren, i huset från detta inlägg.

Någon?

Rädda mig från att tillbringa en evighet med att grubbla över detta!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Antagligen det latinska namnet på det här stället: http://en.wikipedia.org/wiki/Meissen

Hon Solo sa...

dofl01: huh. varför kom inte jag på idén att googla eller wikipeda? men men. följdfråga: varför dekorerar man något som ser ut som ett solitt stycke trä med det latinska namnet på Meissen? är det ett krigsbyte från när byhåleborna drog söder ut och härjade bland de germanska stammarna? eller sachiska? grubbel grubbel. kan behövas en lättsam eller våldsam bioafton för att komma över detta.

Anonym sa...

Är du säker på att det är solitt?
Jag tycker det ser ut som locket till en gammal symaskin. Du blir tvungen att besöka stället igen och känna på träbiten.

Hon Solo sa...

dofl: intressant tanke. Men jag kan inte ta mig in i huset utan att committa en breaking & entering och det vill eller vågare jag inte. Dessutom har jag problem att ta mig fram öht, pga jättestukad fotled. 6 veckor knappt kvar på gipsperioden, och sen, med lite sjukgymnastiska övningar etc är jag på fri fot igen, och kan fortsätta Misnia-undersökningen.